Flamberede blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Blommerne halveres og stenene fjernes. Kommes på en pande og sukkeret drysses over. Varmes igennem 4–5 min.
Cognacen (eller evt. mørk rom) hældes over og antændes (husk at slukke emhætten). Cremefraichen blandes med kornene fra vaniljestangen og serveres til blommerne. Vaniljeis kan også anbefales.
|
|
Opskriften er vist 16822 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne