Agurker i dilddressing
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Hæld det meste af dilden og lidt salt i et blenderglas.
Lad blenderen køre indtil dilden er hakket.
Tilsæt majsolie. Bland godt, tilsæt dernæst creme fraiche, evt. fløde, citronsaft og hvidvinseddike. Smag til med salt og peber. Agurkerne skrælles og halveres på langs, hvorefter kernerne tages ud. Agurkerne skæres i halvmåneformede skiver på ½ cm. tykkelse. Agurkeskiverne vendes i dressingen. Anretning: Anbringes på et fad og lige inden serveringen drysses fintklippet dild hen over agurkerne. Efter kort tid trækker en del af saften ud af agurkerne. Det gør denne salat meget let og mild i smagen. Den passer meget fint sammen med de lidt kraftige pastasalater, og så er den et smukt skue. |
|
Opskriften er vist 23007 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ruth - 2005-01-01 01:01:01 meget god men brugte ikke så megen olie og skrællede ikke agurkerne. Det syns jeg er synd. Men dejlig ret her i sommertiden og drivhuset vælter i agurker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne