Mozzarella af bøffelmælk, tomater og pestosauce
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Man kan enten anvende morter eller blender.
I morteren bliver pestosaucen lidt lækrere, fordi ingredienserne ikke bliver alt for findelt, til gengæld går det lynhurtigt med blenderen.
Hvis man bruger morter, starter man med at knuse hvidløgene, som er pillet, sammen med pinjekerner, salt og basilikumblade, der er klippet i stykker.
Dernæst tilsættes parmesanosten og oliven.
Til sidst peber og evt. lidt mere salt.
Tomater og mozzarellaost skæres i skiver. Anretning: Placer tomater og mozzarellaost dekorativt på en tallerken eller fad og hæld pestosaucen over. Tips: Det er vanskeligt at få fat i den rigtige bøffelmælkmozzarella fra Italien, så det kan være nødvendigt at erstatte den med den almindelige komælksmozzarella, der har lidt mindre smag og en hårdere konsistens, men egner sig ellers udmærket. I øvrigt er pestosaucen meget velegnet som sauce til varm pasta. Den smager så godt, at pasta og pestosaucen alene udgør et fint måltid. Pestosaucen holder nogle dage i køleskab, og i øvrigt egner den sig til at fryse, dog er det bedst at tilsætte parmesanen efter optøningen. |
|
Opskriften er vist 7998 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne