Salat med vilde canadiske ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
De vilde ris skylles godt og hældes i ca. dobbelt så meget kogende vand tilsat lidt hønsebouillon.
Koger i ca. 45 minutter, hold godt øje med at de ikke koger for lang tid, da de så bliver bløde, kedelige og klistrede.
De skal åbne sig for at være tilpas faste i konsistensen uden at være hårde.
Det kræver lidt omhu at få det perfekte resultat.
Gulerødderne skæres i strimler, valnødderne skæres en til to gange igennem og forårsløgene skives. Ingredienserne til dressingen røres sammen og blandes med vilde ris, urter, nødder og rosiner. Tips: Betegnelsen vilde ris er temmelig misvisende, idet der faktisk er tale om en græsart. Den gror i sumpene i Canada. Før i tiden høstede indianerne de vilde ris fra kano ved simpelthen at slå med stokke planterne, så risen faldt ned i båden. Det er sikkert stadig en temmelig omstændelig proces, den meget høje pris på produktet kunne tyde på det. |
|
Opskriften er vist 7475 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Britt thaisen - 2005-01-01 01:01:01 God rissalat. Kan laves dagen før! brug evt pecannødder isteder for valnødderne! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne