Kænguru med appelsin og kirsebær
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærrene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og 1/2 appelsin i skiver. Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm. Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.
Serveres med appelsinskiver, resten af kirsebærrene og sauce. |
|
Opskriften er vist 15248 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer bitten - 2007-01-12 10:34:38 er det en sund ret????? og kommer den fra Ausralien?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med bagte rodfrugter? Rjeax - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal man spise til retten??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne