Fettuccine med parmaskinke, emmentaler og artiskokker
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : |
|
|
Kog pastaen al dente i let saltet vand.
Skyl med koldt vand.
Artiskokkerne koges i ca. ½ time i let saltet vand. Bladene pilles af, og bundene renses for skæg og skæres i skiver. Parmaskinke og emmentaler skæres i tynde strimler. De grønne oliven skives, og de sorte skæres fri af stenene. Sellerien skæres i skiver. Pinjekernerne ristes på en tør pande. Bland alle ingredienser på nær oliven, som gemmes til at pynte med. Sørg for at lægge artiskokbladene dekorativt med kødsiden nedad. Salaten overhældes med dressingen, der er smagt til med salt og peber. Tips: En herlig pastaret til sensommeren og tidligt efterår. I stedet for artiskokker kan der bruges skovsvampe, der er blancheret i let saltet vand. Egner sig godt som både forret og hovedret. |
|
Opskriften er vist 17859 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne