Fussili-pasta primavera med basilikumsdressing
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen al dente i rigeligt vand tilsat lidt salt.
Når den er færdigkogt, skylles den omhyggeligt i koldt vand.
Mayonnaise og ymer blendes sammen. Basilikum, hvidløg og olivenolie blendes med. Forårsløg, skåret i ganske tynde skiver (brug også det meste af det grønne af løgene) og squash, skåret som tændstikker, iblandes. Hvis der bruges peberfrugter, skæres de i smalle strimler og blandes i. Smag til med salt og peber. Anretning: Bland den kolde pasta med de øvrige ingredienser og placer pastasalaten dekorativt i en skål evt. med en dusk basilikum midt på. Tips: Dressingen bliver bedst, hvis den laves i god tid, så smagen af basilikum kan trække ud i saucen. Hvis man vil have dressingen lidt mere syrlig, skal man bruge 1½ dl mayonnaise og ½ dl creme fraiche 18 % i stedet for ymer og den mængde mayonnaise, der er opgivet i opskriften. Men så er den ikke længere så sund. Hvis pastasalaten skal serveres alene, er det en god ide også at bruge røde og gule peberfrugter. Skal salaten derimod serveres med andre pastasalater, vil jeg holde mig til de grønne urter. Retten er et meget smukt og delikat skue med de grønne og hvide farver alene. |
|
Opskriften er vist 25052 gange,
og udskrevet 742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 kilde: ''pasta basta'' af Tine Tholstrup - Gyldendals |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne