Conchiglie-pasta puttanesca med tomat, ansjoser og tun
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : |
|
|
Pastaen koges al dente i rigeligt vand tilsat salt.
Når den er færdigkogt, skylles den omhyggeligt i koldt vand.
Ved brug af frisk tun dampes den forsigtigt i hvidvin med en anelse salt, til lagene skilles fra hinanden. Tun og ansjoser blendes med tomatpure, olivenolie og hvidløg. Mayonnaise og creme fraiche tilsættes. Smages til med salt og en anelse cayennepeber. Tomaterne skæres i terninger på ½ cm., stenene tages ud af de sorte oliven og rødløgene snittes. Alle ingredienser, undtagen nogle få oliven og et par blade salvie, der gemmes til pynt, vendes i tunblandingen. I stedet for at blende, kan man håndplukke tunen eller køre den igennem persillehakker. Anretning: Hvis retten serveres alene, er det en god ide at servere den på friske spinatblade eller på smukke grønne salatblade. Grøn salat med ganske lidt olie-eddikedressing passer godt til. |
|
Opskriften er vist 19300 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne