Svenske chokoladebrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : lærkeandersson Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag en skål.
Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Put derefter æg i og bland med hænderne. Når det er gjort tager du margarinen og skære i finde små stykker og putter det i skålen. ælt det med hænderne.
Dejen deles i 6 stykker. som rulles til ruller på ca. 30 cm. Pres dem flade ca. 4 cm. brede og sæt dem på 2 bageplader, 3 stænger pr. plade, de flyder noget ud under bagning. Drys derefter lidt perlesukker og evt. finthakkede mandler på som pynt, de kan pensles med sammenpisket æg inden. og så er kagen klar til at komme i ovnen. Bages ved 180 grader C på næstøverste ribbe i 10 minutter. Når kagen er færdig skærer du den i små stykker på skrå ca. 2 cm brede imens den er varm. Køles af på rist inden de pakkes i lufttætte dåser. |
|
Opskriften er vist 68368 gange,
og udskrevet 1527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (121 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2021-12-13 23:57:57 Hos os heder de Svenske chokoladesnitter :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne