Æble og blommemarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede, ituskårne æbler befries for blomst, stilk og kernehus og males hurtigt gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer.
Mosen koges i vandet under låg 10 min. Tilsætning af citronsyre holder mosen lys. Sukkeret drysses i og koges med endnu 10 min. Vanille og Atamon røres i. Marmeladen kan også smages til med ingefær eller kanel. Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 50693 gange,
og udskrevet 1499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Giver ca 3 l. marmelade. Pas på under kogningen, det sprøjter ret meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne