Blomme-chutney
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede lyse modne blommer halveres. Stenene fjernes. Æblerne vaskes, skrælles, deles og befries for kernehus, blomst og stilk. Løgene skoldes, pilles og skæres itu.
Æbler og løg males gennem kødmaskinen. Blommer, æble-løgmos, lyse rosiner, sukker og eddike blandes og drysses med krydderierne. Det hele bringes langsomt i kog og koges uden låg ca. 1 time, til det er jævnt. Atamon tilsættes. Chutneyen fyldes i varme Atamonskyllede krukker eller glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 143439 gange,
og udskrevet 3657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne