Sveskeblommesauce
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Kom alle ingrediensernen i en gryde og bring det i kog, læg låg på og lad det småkoge ca. 5 minutter til blommerne er møre. Afkøl og fjern appelsinskallerne. Kom blandingen i en blender og purer det jævnt. Server saucen varm.
|
|
Opskriften er vist 8863 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne