Sveskeblommesauce

Sveskeblommesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
225 g.modne sveskeblommer
1.5 spsk.sukker
2 spsk.mandelflager
2 spsk.appelsinskal
4 spsk.appelsinsaft
 
Opskrift:
Kom alle ingrediensernen i en gryde og bring det i kog, læg låg på og lad det småkoge ca. 5 minutter til blommerne er møre. Afkøl og fjern appelsinskallerne. Kom blandingen i en blender og purer det jævnt. Server saucen varm.





karakterer:
Opskriften er vist 8863 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu