Blommekompot med appelsin og kardemomme
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Skær et lille snit i blommerne og læg dem ned i kogende vand. Tag dem op efter et par sekunder og træk skindet af. Skær dem i små stykker. Fjern stenene.
Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge under låg ved svag varme i ti minutter. Rør blommerne ud med et piskeris. Smag evt. til med mere honning. Serveres med makroner og fløde. |
|
Opskriften er vist 14154 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne