Sherrytrukne blommer og pærer
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Skyl, flæk og udsten blommerne. Skræl pærerne og skær dem i meget tynde både. Kog vand og sukker sammen og giv pærerne et opkog heri. Hæld pærer og sukkerlage over blommerne. Tilsæt sherry og rør rundt. Hæld lidt kogende vand over valnøddekernerne og lad dem stå ca. 5 minutter. Halver kernerne og træk den brune hinde af. Læg valnøddekernerne i skålen med frugt, læg en tallerken over og stil skålen i køleskabet. Serveres med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne