Sherrytrukne blommer og pærer

Sherrytrukne blommer og pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.blommer
500 g.pærer
1.5 dl.vand
2.5 dl.sukker
2 dl.sherry
50 g.valnøddekerner
 
Opskrift:
Skyl, flæk og udsten blommerne. Skræl pærerne og skær dem i meget tynde både. Kog vand og sukker sammen og giv pærerne et opkog heri. Hæld pærer og sukkerlage over blommerne. Tilsæt sherry og rør rundt. Hæld lidt kogende vand over valnøddekernerne og lad dem stå ca. 5 minutter. Halver kernerne og træk den brune hinde af. Læg valnøddekernerne i skålen med frugt, læg en tallerken over og stil skålen i køleskabet. Serveres med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu