Krydrede blommer med mascarpone
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Kog lagen i et par minutter. Tag den af varmen, tilsæt blommer og lad dem trække 20-30 minutter i lagen. Derefter tages de op med en hulske og lægges i en skål. Lad lagen koge et par minutter ved god varme, afkøles og hældes over blommerne. Mascarpone og fløde der er pisket stiv, vendes forsigtigt sammen og tilsættes blommelagen. Serveres til blommerne.
|
|
Opskriften er vist 14647 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2017-08-28 10:40:06 Jeg går ud fra at lagen skal sies på et tidspunkt ? mvh. Karin Jørgen Gotfred-Hansen - 2007-07-31 10:37:08 Der står i opskriften at lagen hældes over blommerne men senere står der at blommelagen tilsættes til blandingen af mascarpone og fløde , det er ikke til at forstå idet blommelagen anvendes to gange. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne