Katrineblommekage eller sveske pie
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede svesker udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand. Stenene fjernes og erstattes med skoldede, smuttede mandler.
Sveskerne lægges i et smurt gratinfad. Æggeblommer og sukker røres. Fløden bringes i kog og dryppes i under omrøring.
Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, men må ikke koge. Den smages til med vanillesukker og afkøles. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i cremen, der hældes over sveskerne.
Bagetid: 30 min. ved 175 grader. Serveres kold med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 12134 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne