Katrineblommedessert

Katrineblommedessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20-30 svesker uden sten
20-30 smuttede mandler
6 æg
125 g.sukker
5 dl.kaffefløde
1 stg vanille
7.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Anbring mandler i sveskerne og placer dem i et smurt ildfast fad. Æggeblommerne og sukker røres hvidt. Fløden koges op med vanille. Den kogende fløde piskes over i æggene. Køles let af. Vend de stiftpiskede æggehvider i. Cremen hældes over sveskerne. Sæt det i ovnen i vandbad ved 170 grader C, i ca. 60 minutter. Stik eventuelt i massen med en gaffel for at kontrollere om den er færdig. Køles af og pyntes med flødeskum eller hvad fantasien bringer!





karakterer:
Opskriften er vist 9769 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-03 09:08:39
Smager super med en skive vanilieis til!!