Katrineblommedessert
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Anbring mandler i sveskerne og placer dem i et smurt ildfast fad. Æggeblommerne og sukker røres hvidt. Fløden koges op med vanille. Den kogende fløde piskes over i æggene. Køles let af. Vend de stiftpiskede æggehvider i.
Cremen hældes over sveskerne. Sæt det i ovnen i vandbad ved 170 grader C, i ca. 60 minutter. Stik eventuelt i massen med en gaffel for at kontrollere om den er færdig. Køles af og pyntes med flødeskum eller hvad fantasien bringer!
|
|
Opskriften er vist 9812 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer lise - 2009-04-03 09:08:39 Smager super med en skive vanilieis til!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne