Kanelbagte blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Flæk og udsten blommerne, prik dem jævnt med en gaffel og vend dem i sukkeret blandet med kanel.
Bred blommerne ud i et smurt, ovnfast fad og bag dem ved 175-200º til de er møre, men stadig har en smule bid, ca. 15 min. efter hvor modne blommerne er.
Spis blommerne til vanille- eller nougatis eller med en god råcreme.
|
|
Opskriften er vist 14829 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kamingo - 2007-09-01 16:25:42 det er synd jeg er diabetiker II, opskriften lyder ellers godt. Jeg græder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne