Fordrukne blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Lav et dybt snit i hver blomme, der hvor frugten naturligt deler sig. Lad snittet gå helt ind til stenen.
Læg blommerne i et smurt, ovnfast fad, dryp honning og portvin over og bag blommerne ved 175º i 30-40 min – tiden vil afhænge af, hvor moden frugten er.
Servér de lune blommer med creme fraiche eller Kanelis. |
|
Opskriften er vist 20502 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Liv - 2005-01-01 01:01:01 Det er en fantastisk nem opskrift. Det smager himmelsk, også med råcreme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne