Blommetærte med pinjekerner
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Bland salt og sukker i melet. Findel fedtstoffet heri og tilsæt de sammenpiskede æg. Ælt dejen sammen. Stil dejen køligt mindst ½ time. Befri blommerne for sten og hak frugten groft. Rul 2/3 af dejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed. Fordel abrikossyltetøjet over tærtebunden og læg de udstenede, grofthakkede blommer herpå. Drys den revne citronskal over og fordel pinjekerner på. Rul resten af dejen ud og skær den i smalle strimler. Læg dem over som gitterlåg. Pensl med sammenpisket æg og bag tærten i en 190 grader varm ovn i ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 10129 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne