Blommer i marcipandej
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Pluk marcipanen i stykker og pisk den blød med det ene æg. Del de resterende to æg og pisk æggeblommer, sukker og citronskal sammen med marcipanen. Pisk de to æggehvider stive og vend dem i dejen.
Befri blommerne for sten og læg dem i et smurt, ildfast fad. Fordel dejen over blommerne og bag straks kagen i en 190 grader varm ovn 20-30 minutter. Blommerne skal være bløde. Hvis marcipandejen bliver mørk, inden blommerne er bagte, så læg et stykke folie over formen.
Lad kagen køle lidt af, inden der sigtes flormelis over som pynt.
|
|
Opskriften er vist 15603 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Didde - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har en anden oplevelse af kagen, syntes den var rigtig lækker, men korrekt den skulle bage ca 10 min. længere Joan - 2005-01-01 01:01:01 det var en skuffelse... den skulle bage dobbelt så længe som der stod i opskriften. marcipanen kunne ligeså godt have været erstattet af kartofler. mam kunne slet ikke smage det. øv!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne