Blommer i marcipandej

Blommer i marcipandej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-700 g.blommer
 
 Marcipandej:
3 æg
100 g.marcipan
5 spsk.sukker
1 tsk.revet citronskal
 
 Pynt:
 sigtet flormelis
 
 Servering:
 evt.flødeskum
 
Opskrift:
Pluk marcipanen i stykker og pisk den blød med det ene æg. Del de resterende to æg og pisk æggeblommer, sukker og citronskal sammen med marcipanen. Pisk de to æggehvider stive og vend dem i dejen. Befri blommerne for sten og læg dem i et smurt, ildfast fad. Fordel dejen over blommerne og bag straks kagen i en 190 grader varm ovn 20-30 minutter. Blommerne skal være bløde. Hvis marcipandejen bliver mørk, inden blommerne er bagte, så læg et stykke folie over formen. Lad kagen køle lidt af, inden der sigtes flormelis over som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 15637 gange,
og udskrevet 595 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har en anden oplevelse af kagen, syntes den var rigtig lækker, men korrekt den skulle bage ca 10 min. længere

  -   2005-01-01 01:01:01
det var en skuffelse... den skulle bage dobbelt så længe som der stod i opskriften. marcipanen kunne ligeså godt have været erstattet af kartofler. mam kunne slet ikke smage det. øv!!