Blommekage med chantillycreme
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Bisquitbunde:
Piske hviderne næsten stive og bland sukkeret i lidt efter lidt til hviderne er helt stive. Vend de hakkede valnødder forsigtigt i. Massen smøres op på smurt bagepapir og bages lysebrun, i en 200 grader C varm ovn. Vendes ud på sukkerstrøet bagepapir og udstikkes til fire runde portionsbunde. Tilbehør: Blåbær og sveskeblommerne, som er skåret i både, overhældes med sukkerlagen som forinden er kogt på vand, farin og den flækkede vanillestang. Afkøles. Chantillycrème: Piskefløden stiftpiskes og smages til med lidt flormelis samt kornene fra vanillestangen. Anretning: Kagebundene dryppes med sukkerlage. Blommerne anrettes smukt derpå. Der toppes med Chantillycrème og pyntes af med blåbær. |
|
Opskriften er vist 12640 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mutte - 2011-01-27 12:18:24 Den lyder god! Den må prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne