Tranebærbrændevin - Tranebær brændevin

Tranebærbrændevin - Tranebær brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.friske tranebær
2 dl.vodka
2 dl.sukker
0.5 appelsin i stykker
 
Opskrift:
Brug lyse faste tranebær. De kan opbevares i køleskab 4-8 uger (kan også fryses), men de skal IKKE vaskes før brug, da fugt hurtigt kan gøre bærrene dårlige. Rens og hak tranebærrene. Bland alle ingredienser og lad det stå i 4-5 uger. Filtrer. Er derefter rede til at blive serveret.

Tips:

Note: Tranebærbrændevin kan være bitter, man kan efter smag tilsætte yderligere sukker. Er brændevinen færdig skal det stå yderligere en uge.





karakterer:
Opskriften er vist 11423 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu