Tranebærbrændevin - Tranebær brændevin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Brug lyse faste tranebær. De kan opbevares i køleskab 4-8 uger (kan også fryses), men de skal IKKE vaskes før brug, da fugt hurtigt kan gøre bærrene dårlige. Rens og hak tranebærrene. Bland alle ingredienser og lad det stå i 4-5 uger. Filtrer. Er derefter rede til at blive serveret.
Tips: Note: Tranebærbrændevin kan være bitter, man kan efter smag tilsætte yderligere sukker. Er brændevinen færdig skal det stå yderligere en uge. |
|
Opskriften er vist 11480 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne