Porsedram - Porse dram

Porsedram - Porse dram, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Blade af porsebusk
 Brøndum snaps
 
Opskrift:
Bladene af porsebusken plukkes i maj-juni, når de er lysegrønne. Senere på sommeren bliver smagen mere kraftig, men kan dog stadig bruges. Fyld et syltetøjsglas med 1/3 blade ( friske, eller tørrede ) 2/3 snaps ( Brøndum ) hældes over. Lad det trække i 14 dage, hvorefter det filtreres. Fortyndes i forholdet 1:10 Nylavet er essensen grøn, senere bliver den gullig.





karakterer:
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-27 09:18:27
Og så giver man den lige 1/2 teskefuld akaciahonning, så er den herlig.