Porsedram - Porse dram
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Bladene af porsebusken plukkes i maj-juni, når de er lysegrønne. Senere på sommeren bliver smagen mere kraftig, men kan dog stadig bruges. Fyld et syltetøjsglas med 1/3 blade ( friske, eller tørrede ) 2/3 snaps ( Brøndum ) hældes over. Lad det trække i 14 dage, hvorefter det filtreres. Fortyndes i forholdet 1:10 Nylavet er essensen grøn, senere bliver den gullig.
|
|
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Fredes kryddersnaps - 2011-03-27 09:18:27 Og så giver man den lige 1/2 teskefuld akaciahonning, så er den herlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne