Pistacienødbrændevin - Pistacienød brændevin

Pistacienødbrændevin - Pistacienød brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.pistacienødder
1 Vaniljestang
3 dl.vodka
2 cl.sukker
 
Opskrift:
Hak pistacienødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vanillestang. Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum. Filtrer indtil væsken er klar. Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger. Kan nu serveres. Kan Servering bruges både over is og som apperitif.





karakterer:
Opskriften er vist 9468 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-23 07:06:35
Er det de riste nødder der bliver brugt