Perikondram - Perikon dram
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Blomster/- knopper fra prikbladet perikon plukkes i juli- august. Fyld et syltetøjsglas med 1/3 blomster, og knopper. Fyld op med 2/3 Brøndum snaps. Lad det trække i 10 døgn, hvorefter det filtreres. Fortyndes i forholdet 1:5 Af de gule blomster bliver der en fantastisk flot rødlig dram.
|
|
Opskriften er vist 12798 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne