Liqueur De Framboise
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Denne opskrift virker med de fleste bær, såsom solbær, brombær, etc. Færdig efter 3 måneder. Rens og kontroller bær. Alle der er overmodne eller mugne smides ud. Placer bærrene i en stor bowle. Knus bær let. Sæt dem tilside. Varm 4 dl vand med sukker i en medium pande over moderate varme. Rør uafbrudt til det er godt opløst og moderat varmt. Tilsæt sukker vand og bær, rør. Tildæk med plastic (tæt) og sæt i køleskab i en uge. Rør med mellemrum. Når tiden er gået, filtreres det groft ned i en stor beholder eller lign. Tilsæt alkohol blanding, rør. Sæt låg på og lad det stå en måned. Filtrér gennem et klæde. Hæld på flaske. Kan nu bruges til madlavning men bør stå yderligere 2 måneder hvis det skal drikkes.
|
|
Opskriften er vist 12150 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne