Lakridsbrændevin - Lakrids brændevin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask lakridsroden og hak den i små stykker. Tilsæt til vodkaen og lad det stå en uge 1 uge. Filtrer. Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 1 uge. Kan nu serveres.
|
|
Opskriften er vist 77630 gange,
og udskrevet 864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Leon - 2017-08-21 14:08:59 Jeg synes tidligere at have erfaret, at lakridsrod helst ikke må trække mere end en uge i snaps/vodka. Derefter vil der blive udtrukket nogle bitre smagsstoffer, som ikke er rare at drikke. Peter - 2017-04-28 12:11:55 Hvis du kun bruger 1 DL vodka er det en ekstrkt du laver og blander vodka i efter smag. Eller også kommer du lakridsrodden ned i 3/4l vodka og lad det trække en måned og det er klar til brug. jørgen - 2015-09-30 19:58:46 jeg tror på 3 stænger lakridsrod skåret i stykker trækker i 14 dage filtreres ingen honning så er det en likør filtreres igennem 1 kaffefilter mvh jørgen snapselauget cimbrerne anonym - 2013-11-19 06:05:15 6 lakridsrødder 1 dcl vodka og 3 dcl sukker??? skulle der ikke så 1 lttr vodka?? Anni Lenora Heidemann Vedholm - 2012-12-20 19:42:20 Jeg forstår ikke det med 1 dl. vodka???? Leif Sørensen - 2008-03-23 11:31:54 30 gr hakket lakridsrod og 50 gr salatrosiner 70 cl vodka trækker i 10 dage filtreres og er klar johan - 2007-12-16 18:25:23 er det 1 dl vodka pr. 6 tsk lakridsrod og 3 dl sukker? eller skulle det have været 1 L vodka til de anførte mål? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne