Kirsebærbrændevin - Kirsebær brændevin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrenes bør lige akkurat være helt modne for at få den bedste smag. Rens og tør lige før brug. Hæld sukker over efterfulgt af vodka. Der skal IKKE røres. Dæk med låg og opbevar i 3 måneder, derefter filtreres. Brændevinen kan nu serveres.
|
|
Opskriften er vist 26395 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias - 2016-11-20 16:07:58 Super opskrift. Smager fantastisk, ikke bitter eller sur, filtrer med kaffefilter så undgås for meget bundfald. Go følse at kunne bruge bærne i haven 3 md senere. Rie. Esbjerg - 2009-07-03 08:08:30 Det er en herlig drik, har netop siet den jeg satte igang 10 juli sidste år. Har dog valgt 300g bær med sten og 200g sukker. Jeg skal lave en ny portion i næste uge. UHM |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne