Hasselnødbrændevin - Hasselnød brændevin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Hak hasselnødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vanillestang. Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum. Filtrer indtil væsken er klar. Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger. Kan nu serveres.
Bruges både over is og som apperitif. |
|
Opskriften er vist 25648 gange,
og udskrevet 542 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Dillerbob - 2007-08-13 13:48:12 det er da godt nok noget psycho sprøjt, men man får satan'eme en ordentlig bommelom på af det:) peter t - 2005-01-01 01:01:01 kun kerner Susanne D - 2005-01-01 01:01:01 Er det med hele nødden eller kun kernerne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne