Blåbærbrændevin - Blåbær brændevin

Blåbærbrændevin - Blåbær brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 dl.friske blåbær
1 stk.kløver
1 dl.sukker (se opskrift) - efter smag
4 dl.vodka
 Skræl fra en citron
 
Opskrift:
Rens bærrene og knus dem let. Tilsæt vodka, citron skræl, og kløver. Hæld på en MØRK flaske og lad den stå i 3-4 måneder. Pres gennem et klæde, (sørg for at få så meget saft ud som muligt). Tilsæt sukker efter smag og opbevar 4 uger. Brændevinen har tendens til at være letflydende. Man kan evt. tilsætte glycerin for at få den tykkere. Egner sig glimrende til bagning.

Tips:

Note: Der bør kun bruges friske blåbær, undgå dårlige partier. RENS IKKE før de skal bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 16211 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-05 12:28:32
Hvad er det for en kløver, der skal bruges - og er den vigtig???