Blåbærbrændevin - Blåbær brændevin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Rens bærrene og knus dem let. Tilsæt vodka, citron skræl, og kløver. Hæld på en MØRK flaske og lad den stå i 3-4 måneder. Pres gennem et klæde, (sørg for at få så meget saft ud som muligt). Tilsæt sukker efter smag og opbevar 4 uger. Brændevinen har tendens til at være letflydende. Man kan evt. tilsætte glycerin for at få den tykkere. Egner sig glimrende til bagning.
Tips: Note: Der bør kun bruges friske blåbær, undgå dårlige partier. RENS IKKE før de skal bruges. |
|
Opskriften er vist 16211 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jettefrans - 2007-08-05 12:28:32 Hvad er det for en kløver, der skal bruges - og er den vigtig??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne