Ananasbrændevin - Ananas brændevin

Ananasbrændevin - Ananas brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.Ananas, frisk
4 dl.vodka
1 dl.sukker
 
Opskrift:
Køb så store ananas som du kan finde da det giver mest kød. Frigør kødet og bland med vodka. Lad det stå 1 uge. Filtrer og pres så meget saft fra ananassen som muligt. Filtrer et par gange indtil væsken er nogen lunde klar. Tilsæt sukker efter smag. Ananassaft kan tilsættes, hvis man ønsker mere smag. Lad det stå 1 måned.





karakterer:
Opskriften er vist 29439 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-04 06:15:33
Nej den er bare super god den skal bare ha lov til at stå så bliver den bedre og bedre!!!!!!

  -   2013-09-18 22:10:06
synes den har en meget speciel smag...men blandet op med ananansjuice går det.