Ananasbrændevin - Ananas brændevin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Køb så store ananas som du kan finde da det giver mest kød. Frigør kødet og bland med vodka. Lad det stå 1 uge. Filtrer og pres så meget saft fra ananassen som muligt. Filtrer et par gange indtil væsken er nogen lunde klar. Tilsæt sukker efter smag. Ananassaft kan tilsættes, hvis man ønsker mere smag. Lad det stå 1 måned.
|
|
Opskriften er vist 29439 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-04 06:15:33 Nej den er bare super god den skal bare ha lov til at stå så bliver den bedre og bedre!!!!!! anonym - 2013-09-18 22:10:06 synes den har en meget speciel smag...men blandet op med ananansjuice går det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne