Blommebrændevin - Blomme brændevin
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel. Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage). Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder. Ryst blidt med mellemrum. Filtrer. Kan nu serveres.
|
|
Opskriften er vist 46858 gange,
og udskrevet 1322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse - 2017-09-17 17:45:55 God opskrift. Jeg benyttede Victoria blommer -de er søde så jeg droppede helt sukkeren. Dette gjorde den anvendelig som snaps (så undgår man likør tykkelsen og sødmen) Preben Lyngholt Jensen - 2016-08-07 14:24:42 Nu har jeg forsøgt mig med en 70 cl. flaske og dér kneb det noget med pladsen. Jeg måtte droppe en tredjedel af mængden af blommer for at få plads til det, men satser på at det stadig bliver okay. Er der andre der kender til den udfordring? :-) Jesper - 2011-08-11 20:23:29 Har prøvet opskriften, og den fungere fint, HVIS man er til noget likør´ lignende sødt og halv tykt stads:-), godt til desserter! anonym - 2010-09-05 23:54:07 den er fantastisk med helt modne opal-blommer, en stor spsk. honning og fyldes op med vodka. Ikke andet, En del af "snapsen" kan hældes fra (- og drikkes !!) efter et par måneder, og fyldes op igen med vodka + honning et par gange. Så filtreres al væden fra, - og sidst men ikke mindst: blommerne koges op, sødes og anvendes i en fantastisk (men ikke alkoholfri) trifli. Per - 2007-09-03 22:44:53 Jeg bruger finsprit Esbjerg Drambryggere - 2007-07-27 15:44:04 Brøndum KLAR kan også bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne