Portvinsmarinerede blommer med flødeskum
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Blommerne skylles.
Vand og sukker koges op, og blommerne tilsættes.
Blommerne koges i lagen for svag varme i 1 minut.
Portvinen tilsættes, og det hele afkøles og trækker i 2 døgn.
Blommerne serveres i marinaden med flødeskum over.
|
|
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne