Blommefromage med karamelsovs
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Fromage:
Der snittes et kryds i hver blomme, og blommerne lægges i 1 liter kogende vand i 1 minut. Skindet trækkes af blommerne, og stenen fjernes. Blommekødet hakkes groft med en kniv og fryses i 1 time. Husblasen opblødes, presses fri for vand og smeltes. Æggeblommer og sukker piskes hvidt og blandes med flødeskum. Husblasen sigtes i blommekødet, mens der røres rundt, og ægge-/flødeskummet vendes i. Fromagen hældes i en form og stilles koldt. Karamelsovs: Flormelissen opvarmes, til den karamelliserer. Der tilsættes 3 dl vand. Karamellen koges ind, til den har den ønskede konsistens. Fromagen vendes ud, og karamelsovsen serveres til. |
|
Opskriften er vist 18011 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer br - 2023-02-07 13:39:28 Hvor mange personer er opskriften til???????????????? der står bare antal 1 persone, er det kun til 1 person???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne