Blommefromage med karamelsovs

Blommefromage med karamelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fromage:
250 g.blommer
30 g.sukker
5 dl.piskefløde
3 æggeblommer
5 Husblas, blade
 
 Karamelsovs:
150 g.flormelis
 
Opskrift:
Fromage:
Der snittes et kryds i hver blomme, og blommerne lægges i 1 liter kogende vand i 1 minut. Skindet trækkes af blommerne, og stenen fjernes. Blommekødet hakkes groft med en kniv og fryses i 1 time. Husblasen opblødes, presses fri for vand og smeltes. Æggeblommer og sukker piskes hvidt og blandes med flødeskum. Husblasen sigtes i blommekødet, mens der røres rundt, og ægge-/flødeskummet vendes i. Fromagen hældes i en form og stilles koldt.

Karamelsovs:
Flormelissen opvarmes, til den karamelliserer. Der tilsættes 3 dl vand. Karamellen koges ind, til den har den ønskede konsistens. Fromagen vendes ud, og karamelsovsen serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 18011 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-02-07 13:39:28
Hvor mange personer er opskriften til???????????????? der står bare antal 1 persone, er det kun til 1 person????