Pizza alla Napoletana

Pizza alla Napoletana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld:
500 g.modne tomater
3-4 ansjosfileter
100 g.mozzarellaost
1 spsk.friskhakket basilikum
1 spsk.friskhakket oregano eller 1 tsk. tørret
 peber
 
 Endvidere
4-5 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Lav en portion pizzadej. Sæt ovnen på 225 grader. Fyldet: Skold og flå tomaterne, befri dem for stilkefæste og kerner og skær tomatkødet i mindre stykker. Ælt dejen igennem og rul den til en tynd, rund plade. Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet holdes på plads. Anbring pizzapladen på en oliesmurt, meldrysset plade. Fordel tomater, ansjosfileter, skiver af osten og de hakkede krydderurter over pizzaen. Krydr med friskkværnet peber og dryp med olivenolie. Bag pizzaen midt i ovnen i 20-25 min, til kanten er lysebrun og sprød. Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10557 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu