Spaghetti napoletana
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint. Svits det hele i olie uden at det tager farve.
Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af) Skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser. Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber. Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter. Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade. Fordel retten på forvarmede tallerkener. |
|
Opskriften er vist 12479 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Plj - 2013-03-23 10:24:47 Jamen det smager jo af Italien! Det er enkelt og meget smagfuldt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne