Spaghetti napoletana

Spaghetti napoletana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 portioner spaghetti
0.5 rød chilipeberfrugt
1 løg
1 gulerod
1-2 stilkeblegselleri
1 bdt.persille
2 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
1000 g.tomater
2 spsk.smør
150 g.mozzarella
 frisk basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint. Svits det hele i olie uden at det tager farve.

Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af) Skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser. Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber. Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter.

Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade. Fordel retten på forvarmede tallerkener.





karakterer:
Opskriften er vist 12479 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-23 10:24:47
Jamen det smager jo af Italien! Det er enkelt og meget smagfuldt.