Carciofi alla napoletana
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Stilken brækkes af artiskokkerne. visne og grove yderblade fjernes,
og den øverste tredjedel af bladene fjernes med en saks eller en
skarp kniv. De afpudsede artiskokker kvarte på langs og lægges straks
i koldt vand tilsat citronsaft og ligger i vandet i 30 minutter.
Hvidløgsfeddene pilles og presses. De grønne oliven udstenes og hakkes groft. Persillen skylles, duppes tør og hakkes fint. Artiskokkerne lægges til afdrypning. Olien varmes i en stegegryde. Artiskokkerne brunes over det hele under stærk varme i ca. 5 minutter. Herefter skrues der ned for varmen, hvidløg Oliven og Kapers tilsættes og artiskokkerne krydres med salt og peber og koges derefter under låg og for svag varme i ca. 30 minutter. Der tilsættes lidt hvidvin alt efter ens smag. Inden serveringen drysses persillen over og simmer med et øjeblik. Tips: Carciofi alla napoletana = Artiskokker med oliven og kapers |
|
Opskriften er vist 12146 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne