Pasta Napoletana
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og hak det groft. Skold og flå tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet. Varm olien i en gryde og svits løgene kort. Tilsæt tomatkød, bouillon eller vin, persille, basilikum og chili. Krydr med salt. Lad saucen koge under låg ved svag varme ca. 15 min. Kog imens pastaen akkurat mør i rigeligt letsaltet vand for god varme uden låg. Smag på et stykke pasta om det er tilpas kogt, ved at bide i det. Det skal gøre en lille smule "modstand", men må ikke have en hård kerne. Hæld straks pastaen i en sigte og lad den dryppe af et øjeblik. Fordel pastaen på varme tallerkener eller fyld den i en varm skål. Hæld saucen over pastaen.
Servér friskreven parmesanost til. Tips: Det er vigtigt at servere friskreven parmesanost til pastaretter. Den færdigrevne har en bitter, salt smag. Et helt stykke parmesanost er meget drøjt og holder måneder i køleskab. |
|
Opskriften er vist 10536 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Stinne - 2007-05-31 19:33:21 håber denne er god nok til pappi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne