Koreansk oksehalesuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale Oprindelsesland : Korea Indsendt : Red : |
|
|
Hæld oksehalerne i en stor gryde med vand, ingefær og salt. Bring vandet i kog, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er mørt. Det tager ca. 2 timer. Skum suppen af undervejs.
Sauce: Hak forårsløg, hvidløg og ingefær fint. Bland disse og de andre ingredienser til saucen. Saucen serveres som dip til oksehalestykkerne i suppen. |
|
Opskriften er vist 21029 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne