Koreansk oksehalesuppe

Koreansk oksehalesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale

Oprindelsesland : Korea

KoreaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksehale
1 l.vand
1 skivefrisk ingefær
0.66 tsk.bordsalt
 
 Sauce:
2 spsk.forårsløg
2 fedhvidløg
0.66 tsk.frisk ingefær
2 spsk.sojasauce
0.66 spsk.sesamolie
0.66 spsk.sesamfrø
0.33 tsk.peber
 
Opskrift:
Hæld oksehalerne i en stor gryde med vand, ingefær og salt. Bring vandet i kog, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er mørt. Det tager ca. 2 timer. Skum suppen af undervejs.

Sauce:
Hak forårsløg, hvidløg og ingefær fint. Bland disse og de andre ingredienser til saucen. Saucen serveres som dip til oksehalestykkerne i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 21029 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu