Hørfrøbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø Indsendt : |
|
|
Opløs gæren i det lune vand og tilsæt salt, olie, hørfrø og de 2 slags mel.
Ælt dejen godt igennem gerne 5 minutter i en røremaskine og lad det hæve tildækket i ca. 50 minutter.
Ælt dejen igennem, del den i to og form dem som brød. Pensl med vand og rul dem i lidt mel og hørfrø. Lad dem efterhæve på bageplade ca. 30 minutter. Sæt brødene i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter og lad dem afkøle under et viskestykke. |
|
Opskriften er vist 5547 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne