Koreansk agurkesalat
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Korea Indsendt : Red : |
|
|
Skræl agurkerne og skær dem i tynde skiver. Put dem i en skål, drys med salt og tilsæt vand. Lad dem ligge i 15 min. og hæld derefter al væde fra.
Hak hvidløg og forårsløg fint. Bland dem med alle resterende ingredienser og hæld denne blanding sammen med agurkerne. Bland godt og servér afkølet. |
|
Opskriften er vist 18987 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer nelle - 2008-08-09 22:54:23 Der skal bruges gochuchang, og ikke cayennepeber....hvor kommer disse koreanske madopskrifter fra ????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne