Marokkansk kyllingestuvning med abrikoser
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en pande over middelvarme. Tilsæt finthakket løg, presset hvidløg, safran, gurkemeje, spidskommen, koriander, paprika, peber og cayenne og sauter i ca. 10 min til løgene er møre.
Tilføj kyllingelårene, citronsaft, fond/vand, abrikoser og kikærter og sørg for at retten simrer. Kog videre i ca. 30 -40 minutter til kyllingen er mør og der ikke er nogen spor af rødt omkring benene. Tilsæt salt og peber efter smag. Server på varme tallerkner og hæld væden over. Strø urter henover. Server med couscous eller ris og varmt fladbrød. Urter: Tilsæt en sidste finish af farver og smag til denne søde og krydrede ret. Du kan anvende en håndfuld bredbladet persille, persille eller mynteblade og 2 spiseskefulde hakkede mandler eller mandel splitter. |
|
Opskriften er vist 92063 gange,
og udskrevet 13133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer IKP - 2014-09-11 10:46:59 Dejlig ret - og krydderimængderne passer fint. Der skal være bid og smag i denne ret. Anvendte 1 frisk rød cili i stedet for tørret. Lavede en couscous som tilbehør med hakket hvidløg, persille og mynte (marokansk) Margit - 2011-01-25 19:04:45 Super opskrift. Har lavet nogle få tilretninger: Olivenolie istedet for smør. 1 tsk peber istedet for 1 spsk. 0,25 tsk Cayennepeber istedet for 0,25 spsk. Jeg tilsatte desuden revet skal af citronen. Per - 2009-01-03 20:32:32 Peber og cayenne brugte vi tsk. i stedet for spsk. men den kunne faktisk godt have taget lidt mere for det blev ikke meget stærkt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne