Æblesne
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : pjuske Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æbler skrælles og skæres i små stykker.
Æblerne og vandet bringes langsomt i kog og får lov til at koge møre ved svag varme.
Smages til med sukker.
Husk at piske hele tiden.
Mosen skal køle af.
Hviderne piskes stive og blandes forsigtigt med den kolde æblemos. Stilles i køleskabet. Creme: Æggeblommerne piskes hvide med sukker og vanille. Mælk bringes i kog og hældes derefter op i æggemassen, og det hele piskes sammen tilsættes majsstivelse og sættes tilbage på pladen et øjeblik til sovsen er blevet lidt tyk. Dette køles også af. Tips: Serveres med lun creme. |
|
Opskriften er vist 44402 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (60 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2008-08-28 14:39:22 Cremesovsen skal være lun. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne