Ostegratineret fiskefileter
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Rul fiskefileterne med skindsiden indad. Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt i ca. 5 minutter under låg.
Læg fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys rejerne over. Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør. Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over. Kog stuvningen lidt ind. Smag til og hæld den over. Gratiner retten øverst i ovnen til den er gylden, ca. 10-20 minutter ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 11672 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebeth - 2005-01-01 01:01:01 supergod.Tilføjelse:Læg sauterede rodfrugter under fisken skinkadorus - 2005-01-01 01:01:01 udmærket fiskevariation |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne