Ostegratineret fiskefileter

Ostegratineret fiskefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.rødspættefilet’er
1.5 dl.tør hvidvin
0.5 tsk.groft salt
180 g.rejer
500 g.champignoner
50 g.smør
2 dl.piskefløde
1 tsk.hvedemel
0.5 tsk.groft salt
 hvidt peber
 evt.lidt citronsaft
 
 Gratinering:
100 g.revet mild ost
2 spsk.rasp
25 g.smør
 
 Pynt:
 Rejer
 
 Tilbehør:
 Flüte
 
Opskrift:
Rul fiskefileterne med skindsiden indad. Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt i ca. 5 minutter under låg.

Læg fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys rejerne over.

Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør. Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over. Kog stuvningen lidt ind. Smag til og hæld den over.

Gratiner retten øverst i ovnen til den er gylden, ca. 10-20 minutter ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 11672 gange,
og udskrevet 343 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
supergod.Tilføjelse:Læg sauterede rodfrugter under fisken

  -   2005-01-01 01:01:01
udmærket fiskevariation