Pizza med kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle. Sauce: Rør sovseingredienserne sammen i en skål. Smør sovsen på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Skær kyllingekødet i tynde skiver og læg dem på sovsen. Snit rødløg, peberfrugt og soltørrede tomater i tynde strimler og fordel dem over kødet. Drys med revet ost og pinjekerner og bag pizzaerne ved stærk varme 225-250 grader C. alm. ovn i ca. 12 minutter. Tips: Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen. Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug |
|
Opskriften er vist 59415 gange,
og udskrevet 809 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne