Pizza med spinat og svampe
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
|
|
Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle. Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Rens svampene og skær dem i skiver. Svits svampene og finthakket hvidløg på en pande med olivenolie og krydr med salt og peber. Tilsæt spinatblade og vend rundt, indtil spinaten netop falder sammen. Hæld det over på en kold tallerken. Rul dejen ud og pensl den med olivenolie. Fordel spinat og svampe på dejen og drys med krydderier, salt og peber. Fordel de to slags ost over spinaten og bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235 grader C. Tips: Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen. Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug |
|
Opskriften er vist 8083 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne