Pizza med spinat og svampe

Pizza med spinat og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
15 g.gær
2 dl.lunkent vand
300 g.italiensk mel
1 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
 
125 g.frisk spinat
250 g.markchampignoner
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
100 g.mozzarellaost
50 g.parmesan
 basilikum
 oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle.

Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Rens svampene og skær dem i skiver. Svits svampene og finthakket hvidløg på en pande med olivenolie og krydr med salt og peber. Tilsæt spinatblade og vend rundt, indtil spinaten netop falder sammen. Hæld det over på en kold tallerken. Rul dejen ud og pensl den med olivenolie. Fordel spinat og svampe på dejen og drys med krydderier, salt og peber. Fordel de to slags ost over spinaten og bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235 grader C.

Tips:

Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen.

Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug





karakterer:
Opskriften er vist 8110 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu