Stegt lever som på Bali
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Oprindelsesland : Bali Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinaden af de knuste hvidløgsfed, det hakkede løg og jordnøddesmørret i en skål og læg leveren i centimetertykke skiver i. Drys salt og peber over.
Hak løgene og de to fed hvidløg og svits dem i wokken eller på panden til de tager farve. Tilsæt så leverskiverne og steg dem på begge sider. Sænk varmen og tilsæt kokosmælken. Kog op og sænk varmen igen. Lad leveren simre i yderligere 7 - 8 minutter, til den er gennemkogt og saucen er blevet tyk. Tilsæt så citronsaften og servér med løse ris eller melede kartofler. |
|
Opskriften er vist 19141 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer mejlsbye - 2005-01-01 01:01:01 fantatisk dejlig og anderledes leverret - kan varmt anbefales anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift, der er helt anderledes end de mmåder lever ofte bliver serveret på. Smagen af chili og citron og kokosmælk giver en ny spændende dimension i forhold til lever, som ellers kan være lidt småkedelig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne