Pizza med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle. Sauce: Rør sovseingredienserne sammen i en skål. Vend rejer sammen med knust hvidløg, en smule finthakket rosmarin og olivenolie. Smør sov på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Fordel rejerne på saucen og slut af med smuldret fetaost, fintsnittede forårsløg og oliven. Bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235 grader C. Tips: Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen. Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug |
|
Opskriften er vist 16899 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne