Pizza med rejer

Pizza med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
15 g.gær
2 dl.lunkent vand
300 g.italiensk mel
1 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
1 dl.purerede tomater
1 spsk.ketchup eller chilisovs efter smag
1 spsk.konc. tomatpure
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.basilikum
 evt.hvidløg
 salt
 peber
 
250 g.rejer
1 fedhvidløg
 lidtfrisk rosmarin
1 spsk.olivenolie
100 g.fetaost
2 forårsløg
6-8 oliven uden sten
 
Opskrift:
Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle.

Sauce:
Rør sovseingredienserne sammen i en skål.

Vend rejer sammen med knust hvidløg, en smule finthakket rosmarin og olivenolie. Smør sov på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Fordel rejerne på saucen og slut af med smuldret fetaost, fintsnittede forårsløg og oliven. Bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235 grader C.

Tips:

Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen.

Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug





karakterer:
Opskriften er vist 16899 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu